Malta Ordu kohtumised Tallinna Peeter-Pauli kirikus

Malta Ordu Sihtasutus Eestis kutsub koosviibimistele Püha Johannes Paulus II saali reedel, 6. oktoobril ja pühapäeval, 8. oktoobril.

6. oktoobril tähistame esimest korda Jeesuse südame reedet. Püha Missa järel kell 19:00 toimub koosviibimise, pakutakse suupisteid ja jooke. Kõik on kutsutud!

8. oktoobril pärast Püha Missa lõppu kell 13:00 toimub pühapäevane kirikukohvik koos Malta Ordu tegevuse tutvustusega Eestis. Tere tulemast!

 

Edaspidi toimuvad Malta Ordu poolt korraldatavad koosviibimised iga kuu esimesel reedel ja pühapäeval.

Jeruusalemma, Rhodose ja Malta Püha Johannese Suveräänne Hospitaliitide Ordu ehk Malta Ordu on lääne ja kristliku tsivilisatsiooni üks vanimaid institutsioone. Alates 1113. aastast kuulub Malta Ordu katoliku kirikusse ning on samuti rahvusvahelise õiguse subjektiks. Malta Ordul on diplomaatilised suhted 120 riigi ja Euroopa Liiduga ning alalise vaatleja staatus ÜRO-s. Malta Ordu on neutraalne, erapooletu ja apoliitiline ning tema missiooniks on inimväärikuse hoidmine ja abivajajate eest hoolitsemine, sõltumata nende päritolust või usutunnistusest.

Malta Ordu sõlmis diplomaatilised suhted Eesti Vabariigiga 6. juulil 2021. Malta Ordu Sihtasutus Eestis asutati tänavu 12. mail ja suursaatkond avati 29. juunil.

www.orderofmalta.ee

Copyright © 2020 Katoliku Kirik Eestis. All Rights Reserved.

Search